New Hope barnfond

Tack för alla Julgåvor!

ByHelena Hedlund

Tack för alla Julgåvor!

Ett stort tack till alla företag, som valt att ge en gåva till New Hope i stället för att köpa choklad eller stekpannor till sina anställda och kunder.  Och ett stort tack till alla individuella givare som valt att handla i vår webb butik eller attge en gåva till New Hope istället för att köpa ännu en sak att ställa i skåpet.


Era gåvor betyder oändligt mycket i vårt arbete bland barnen, som vi arbetar med.  Tack vare dessa gåvor kommer vi att kunna rusta upp vattenförsörjningen på Rajiv Gandhi Memorial High School for the Disabled ndra Pradesh, Indien.  Detta innebär att också att skolan kommer att kunna starta sin trädgårdsodling, dit det krävs vatten. Under 2019 kommer barnen kunna få mera färska grönsaker.

Vi kommer att kunna inreda de nya klassrummen på Kiotani skolan utanför Nairobi med bänkar och skåp. Skolbyggnaden är klar till terminsstart 3 januari, och betyder att det äntligen finns tillräckligt med klassrum för att varje klass skall få var sitt rum.

Vi kommer att kunna se till att skolbarn på Theodori skolan i Jharkand, Indien får skolmat varje dag.

Och mycket mer!  Vi kommer att kunna köpa getter och lamm, plantera träd och dela ut skolmaterial och skoluniformer och skolskor.  Ett stort tack till alla!

Om du kan fortsätta att handla i webb butiken.  Under 2019 kommer vi att redovisa vart gåvorna hamnar. Men redan nu vill vi visa det fantastiska Julkort som kommit från barnen på Rajiv Ghandi skolan!
Julklapp med skollunch

About the author

Helena Hedlund administrator