fbpx

Hjälp oss att hjälpa - bli månadsgivare!

Du väljer själv storlek på belopp. Ditt bidrag kommer att användas där det bäst behövs, för att hjälpa barn i något av våra projekt till en tryggare framtid, genom utbildning och förebyggande hälsovård. Genom våra låga administrativa kostnader når 93 procent fram till barnen - det ger även dig trygghet. Ja tack! (klicka här, öppnas i nytt fönster)

Alla bidrag hjälper utsatta barn till ett bättre liv.

Kenya Kiotani

Hjälp oss att hjälpa!

Det finns flera sätt att stödja oss, bli månadsgivare, handla i vår gåvoshop eller swisha en gåva, gemensamt är dock att alla bidrag hjälper utsatta barn till ett bättre liv och att vi kan fortsätta vårt arbete för alla barns rätt att gå i skola samt rätt till förebyggande sjukvård.

  • Handla i vår gåvoshop
  • Här kan du enkelt ge en gåva genom att skänka pengar eller köpa ett av våra paket. Du betalar enkelt med kreditkort eller direkt banköverföring. Om det är ett större inköp från ett företag kan vi fakturera.

  • Skänk en gåva
  • Vill du ge en spontan gåva eller har du kanske haft en insamling är det enklaste sättet att swisha ditt bidrag till 123 901 1883. Men det går även bra att sätta in på vårt bankgiro 901–1883. Ange om du vill att det ska gå till något specifikt projekt.

  • Företagssponsring (alt Samarbetspartner)
  • Ett samarbete med NEW HOPE barnfond kan vara en del i ditt företags sociala ansvarstagande (CSR). Många företag inom reseindustrin väljer att göra ett ”avtal” med sin anställd då den anställde skänker SEK 30-50 per månad av lönen, företaget matchar med motsvarande belopp. Inbetalningen sker med det intervall som passar bäst. Man kan även välja att betala en summa varje kvartal eller på årsbasis.

    Som företag har du också möjlighet att sponsra ett specifikt projekt.
    Kontakta oss, så kan vi diskutera fram ett lämpligt projekt för just ditt företag.

Väljer du att stödja våra projekt kan du vara säker på att pengarna merparten av pengarna når fram till projekten. Våra administrativa kostnader uppgår enbart till 7%, allt arbete görs ideellt. Med andra ord, du kan känna dig trygg med att det du skänker når fram till barnen.

New Hope har 90-konto vilket innebär ett godkännande av Svensk Insamlingskontroll. Vilket innebär att vi uppfyller alla krav i Giva Sveriges Kvalitetskod och därmed står för etisk, professionell och transparent insamling, samt att vi är granskade av en auktoriserad revisor. Läs mer om Giva Sverige och Kvalitetskoden här.