New Hopes Adventskalender 2013 en stor framgång

Alla kalendrar sålda! Till er som tyvärr blev utan kalendrar ger vi ett tips: Prenumerera på New Hopes nyhetsbrev via vår hemsida, så blir du bland de första som får information när det är dags för nästa kalendersläpp! Alla ni som sponsrat priserna i kalendern och alla ni som köpt kalendrar skall veta att en…

By.

min read

Alla kalendrar sålda!
Till er som tyvärr blev utan kalendrar ger vi ett tips: Prenumerera på New Hopes nyhetsbrev via vår hemsida, så blir du bland de första som får information när det är dags för nästa kalendersläpp!

Alla ni som sponsrat priserna i kalendern och alla ni som köpt kalendrar skall veta att en stor del av vår verksamhet finansieras genom er! Vi har redan skickat en del av pengarna till katastrofhjälp i Filippinerna, och under 2014 kommer vi fortsätta att bygga skolor i Mombasa, utveckla barnmorskeprojektet i Amazonas, driva tandvård i Rumänien och mycket, mycket mera!

Ett stort tack till alla fantastiska sponsorer! Vi ser med spänning fram till att få veta vem vinnarna till dessa otroliga priser är. Vem kommer att få en lyx semester på Zanzibar? Vem kommer att kunna bjuda med någon på en superhelg till New York? Skrapa din stjärna varje dag och följ dragningen på vår hemsida och Facebook.