New Hope barnfond

New Hope på TUR i Göteborg

ByHelena Hedlund

New Hope på TUR i Göteborg

TUR 2014 har precis avslutats, och vi på New Hope kan bara tacka alla supportrar som hjälpt oss med att finnas på plats. Svenska Mässan sponsrade vår monter! Flight Club spred vårt budskap!

Torsdagen var den stora dagen för resebransch! Vi knöt flera nya kontakter med företag i, som kommer att engagera sig  eller fördjupa sitt engagemang  i vår verksamhet. Bland annat har vi säkrat finansiering av bygget av toaletter vid New Hope skolan i Mombasa, ett projekt som kommer att slutföras under 2014-15.

I vår monter sålde vi New Hopes speciella armband, som mottogs mycket positivt!  Till och med de berömda Lisebergskaninerna var intresserade!  Till alla er som inte fick den färg ni önskade vill vi bara påminna om att det går fint att beställa i vår webbshop på www.newhope.se  eller köpa vid vårt event den 18 maj i Rålambshovsparken i Stockholm.

Under TUR-dagarna hade vi stor hjälp av ett fantastiskt gäng volontärer från Göteborg!  Eva Hermelin arbetade hårt alla dagar! Johanna från TRAC ställde upp under helgen. Dessutom hade Roy från Reseguiden mobiliserat en stor styrka ”böss skramlare”. De utförde alla ett fantastiskt jobb med att skramla bössor och sprida information om New Hope!  Tack Annica, Mireille, Arvid, Olof, Marco och Joanna!

Alla insamlade medel från vår sejour på TUR kommer att gå till vårt center för barn i Addis, PEFAN. Än vet vi inte hur mycket vår insamlig gett, men försäljningen av ett enda armband räcker till mat i en dag för hela centret!  Tack till alla som fyllt våra bössor eller skickat ett sms till  vårt speciella insamlingsnummer!

IMG_0509

About the author

Helena Hedlund administrator