En av 2012 års kalender vinnare rapporterar

Angelika von Bargen var en av de lyckliga vinnarna vid dragningen av 2012 års kalendervinster. Angelika hade fått sin kalender i present av Scanworld, som sedan flera år tillbaka köper  kalendrar som en advents present till sina kunder. Angelika fick en “tur kalender” och vann en resa för två personer till Kina med Air China.  I oktober,…

By.

min read

Angelika-200×300

Angelika von Bargen var en av de lyckliga vinnarna vid dragningen av 2012 års kalendervinster. Angelika hade fått sin kalender i present av Scanworld, som sedan flera år tillbaka köper  kalendrar som en advents present till sina kunder. Angelika fick en “tur kalender” och vann en resa för två personer till Kina med Air China.  I oktober, 2013 kom hon hem från resan, som överträffade alla hennes förväntningar!

Så här skriver Angelika von Bargen: ”Vår resa var helt fantastisk och vi fick uppleva massor av spännande och mäktiga platser! Vi åkte runt på egen hand i Peking, Xi´an, Guilin, Yangshou & Zhangjiajie och har verkligen sett landsbygden och det ”riktiga” Kina. Nationalparken i Zhangjiajie kan VERKLIGEN rekommenderas. Det är där de spelade in Avatar filmen och dessa mäktiga berg tar andan ur en. Även Tianmen Mountain med Heaven’s Gate och världens längsta linbana på 7 km. Den ena mäktiga upplevelsen avlöste den andra:  Muren, Förbjudna Staden mm. Det går inte att räkna upp allt, men dessa 3 veckor känns som 3 mån. minst, med tanke på hur mycket intryck jag fått med mig. Dessutom kommer jag alltid att minns dessa underbara, vänliga människor, som gör allt för att hjälpa till, även om de inte kan ett ord engelska. GOOGLE translate blev vår bästa vän! I år skall jag beställa kalendrar för egen räkning så jag har chans att vinna ännu en resa!”

Så visst är New Hopes kalender en fantastisk present, antingen du ger den till din kund eller till en god vän!  Och nu är det dags att köpa kalendrar om man skall ha chans att vinna någon av de fantastiska priserna på 2013 år kalender! Svensk resebransch har varit mycket generös! Många nya företag har sällat sig till de traditionella givarna! Prisbordet har aldrig varit så stort, så i år blir det många som kommer att kunna rapportera från exotiska resmål i likhet med Angelika!

Angelika-200x300