Stöd oss

Sedan starten 1988 sedan har NEW HOPE samlat in mer än 30 miljoner kronor. Hjälp oss att fortsätta vår positiva resa.

Det finns flera sätt att stödja oss, gemensamt är dock att alla bidrag hjälper utsatta barn till ett bättre liv. New Hope har 90-konto vilket innebär ett godkännande av Svensk Insamlingskontroll, som övervakar att insamlingar till humanitära ändamål sker under betryggande kontroll, sunda marknadsföringsmetoder och inte belastas av oskäliga kostnader.

Vi är också medlem av FRII, en branschorganisation som genom kvalitetsarbete, kompetensutveckling, opinionsbildning samt stöd och råd i insamlingsfrågor vill öka förtroendet och förutsättningarna för insamling till goda ändamål.

Väljer du att stödja våra projekt kan du vara säker på att pengarna merparten av pengarna når fram till projekten. Våra administrativa kostnader uppgår enbart till 3%, då New Hope bygger på ideellt arbete, det är så vi vill att det ska vara.
Med andra ord, du kan känna dig trygg med att det du skänker når fram och inte går till onödig administration i Sverige.

Mer information?

Vi informerar gärna din personal, dina arbetskamrater eller föreningsmedlemmar om vårt arbete och hur ni kan stötta oss.
Kontakta oss för mera information.

Hjälp oss sprida informationen...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Bli månadsgivareSwish

Ett enkelt och snabbt sätt att skicka ett bidrag är genom betaltjänsten Swish. Vårt nummer är 123 901 1883.

siffra-2Företags Sponsring

Ett samarbete med NEWHOPE kan vara en del i ditt företags sociala ansvarstagande (CSR). Många företag inom reseindustrin väljer att göra ett ”avtal” med sin anställd då den anställde skänker SEK 30-50 per månad av lönen, företaget matchar med motsvarande belopp. Inbetalningen sker med det intervall som passar bäst. Man kan även välja att betala en summa varje kvartal eller på årsbasis.

Som företag har du också möjlighet att sponsra ett specifikt projekt.
Kontakta oss, så kan vi diskutera fram ett lämpligt projekt för just ditt företag.

siffra-3Spontana gåvor – Bankgiro

Spontana gåvor eller insamlingar du gjort vid en födelsedag, golftävling eller företagsfest kan sättas in på vårt plus- eller bankgiro. Ange om du vill att det ska gå till något specifikt projekt.
Bankgiro: 901 – 1883

siffra-4Handla i butiken

Här kan du enkelt ge en gåva genom att skänka pengar, köpa ett av våra paket eller skicka ett presentkort. Du kan kombinera flera ”produkter” till det belopp du önskar skänka. Du betalar enkelt med kreditkort eller Pay Pal konto. Om det är ett större inköp från ett företag kan vi fakturera.
Besök butiken >

siffra-5SMS:a en gåva

Slå numret 72970 och skriv NEWHOPE så skänker du 50 kronor. Vi ser till att pengarna går dit de bäst behövs.